מתכון לשניצלוני טופו מדהימים

שניצלוני טופו לפרצוף!!!

** כל התוכן המוצג באתר הנו באחריות הקורא בלבד ויש להתייעץ עם יועץ רפואי או/ו מדריך מוסמך לפני כל ביצוע תכנית אימונים/תזונה המוצגים באתר, הנהלת האתר אינה לוקחת אחריות על מעשי הגולשים ובאה לספק מידע בלבד **

אני פוגש הרבה חברים שמתלוננים שלא יודעים או לא מצליחים לעשות שניצלונים מטופו, אז אני רוצה לשים לכם את המתכון הזה פה, תלכו לנסות ותחזרו אלי אחרי זה…

שניצלוני טופו:

איך מטפלים בטופו?

אני חושב שהנקודה החשובה ביותר פה היא איך מטפלים בטופו, כך שיצא ממנו משהו שאפשר לעבוד איתו. אז יש שתי שיטות פופולריות, אני אתחיל עם השיטה בה אני משתמש:

טיפול בטופו , דרך ראשונה – סחיטה:

פשוט כמו שזה נשמע, סוחטים את הגוש… אני משתמש בגוש טופו שלם, אותו אני סוחט ביד כמה שרק אפשר ואז מניח אותו ל20 דקות ומעלה, כאשר משהו לוחץ אותו ומוציא ממנו כמה שיותר נוזלים. במקרה של השניצלונים, אחרי שאני סוחט את הטופו ידנית, אני חותך אותו כבר לגודל החטיפים שבהם אני אשתמש, מסדר אותם על קרש חיתוך, מניח עליהם קרש חיתוך נוסף ועליו סיר גדול מלא במים. זהו, את זה משאירים כ20 דקות וממשיכים הלאה, ככה פשוט.

טיפ – לפני הלחיצה אפשר לפזר על טופו תבלינים שאתם אוהבים – החל מפפריקה וכאלה ועד לשבבי שום אהובים!

טיפול בטופו , דרך שניה – הקפאה והפשרה:

זאת השיטה שבה משתמשים במסעדות הטובות (שמעתי שהבית התילאנדי עושה את זה ככה) – לוקחים את הטופו, סוחטים ידנית, מכיניסים למקפיא לכמה שעות של הקפאה ואז מפשירים את הגוש במיקרו, בו-יייה גוש חסר נוזלים ככל האפשר.

איך מכינים את הבלילה לשניצלוני הטופו:

רשימת המצרכים לבלילה:

  • חצי כוס חלב סויה לא ממותק
  • חצי כוס קמח כלשהו – עדשים, אפונה, חומוס וכן הלאה
  • כפית וחצי של תחליף ביצה – אני משתמש בזה של וגאנץ, אפשר של כל אחד אחר או עירבוב של שיבולת שועל דקה עם מים
  • תבלינים – מה שבא לכם, אני בזמן האחרון חולה על אבקת שום (רומני, מה לעשות), עוד פפריקה, אורגנו וכן הלאה
  • כוס פירורי לחם

איך מכינים שניצלוני טופו, המתכון:

  • מחממים את התנור לחום גבוה 200 מעלות כזה
  • מערבבים את כל החומרים לבלילה (חוץ מאת פירורי הלחם)
  • טובלים את חלקי הטופו בבלילה
  • טובלים בפירורי הלחם
  • מניחים בתבנית ומכניסים לתנור עד להזהבת הציפוי
  • בום !!!! בתיאבון!!!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>