סלט חומוס ושעועית

סלט שעועית וחומוס קורע!

** כל התוכן המוצג באתר הנו באחריות הקורא בלבד ויש להתייעץ עם יועץ רפואי או/ו מדריך מוסמך לפני כל ביצוע תכנית אימונים/תזונה המוצגים באתר, הנהלת האתר אינה לוקחת אחריות על מעשי הגולשים ובאה לספק מידע בלבד **

חחח, אני כבר רואה איך אתם חושבים כמה מסוכן זה הולך להיות, חומוס ושעועית ביחד, אתה בטח משוגע?!?!??!

אז כן, אני חתיכת מטורף, אבל במנה הזאת אני מערבב 200 גר' חומוס מוכן ו200גר' שעועית מה שנותן לנו כ35 גר' חלבון קטלני. אז מה עושים?

סלט חומוס ושעועית קליל – המצרכים:

  • כוס חומוס שהכינותי מראש
  • כוס שעועית שהכינותי מראש
  • פטרוזיליה
  • נענע
  • בצל ירוק
  • שמן זית ומלח לטיבול

סלט חומוס ושעועית ההכנה:

  • מכינים מראש חומוסים ושעועית. 
  • שמים בצלחת גדולה את שניהם
  • קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה והבצל הירוק דק דק
  • מערבבים הכל ביחד ומטבלים במעט מלח 
  • לטעם נוסף אני מוסיף תערובת אגוזים לאורז, זה מוסיף המון!

 

הטיפים של הספורט גורו:

  • אני מעמיד כל שבת שני סירים גדולים על האש עם קילו קטניות. אחרי שהקטניות מוכנות, אני מחלק אותן למנות של 400 גר' וזורק למקפיא, ככה יש לי קטניות זמינות לכל השבוע לפחות
  • לקיצוץ התבלינים רכשתי קוצץ ידני כזה שמושכים את החוט שלו, חובה בכל בית (זה קרה אחרי שקצצתי את אחת האצבעות שלי עם הסכין של חיים כהן…)
  • למי שמספיק אמיץ, שיקצוץ גם קצת שום ;-)
קוצץ תבלינים ידני

קוצץ תבלינים ידני

סלט חומוס ושעועית קליל
מנות 1
סלט שעועית וחומוס שיקפיץ אותכם
Write a review
הדפס מתכון
Prep Time
15 min
Prep Time
15 min
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Servings
1
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans Fat 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מצרכים
  1. כוס חומוס שהכינותי מראש
  2. כוס שעועית שהכינותי מראש
  3. פטרוזיליה
  4. נענע
  5. בצל ירוק
  6. שמן זית ומלח לטיבול
Instructions
  1. שמים בצלחת גדולה את שניהם
  2. קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה והבצל הירוק דק דק
  3. מערבבים הכל ביחד ומטבלים במעט מלח
  4. לטעם נוסף אני מוסיף תערובת אגוזים לאורז, זה מוסיף המון!
Notes
  1. אני מעמיד כל שבת שני סירים גדולים על האש עם קילו קטניות. אחרי שהקטניות מוכנות, אני מחלק אותן למנות של 400 גר' וזורק למקפיא, ככה יש לי קטניות זמינות לכל השבוע לפחות
  2. לקיצוץ התבלינים רכשתי קוצץ ידני כזה שמושכים את החוט שלו, חובה בכל בית (זה קרה אחרי שקצצתי את אחת האצבעות שלי עם הסכין של חיים כהן...)
  3. למי שמספיק אמיץ, שיקצוץ גם קצת שום ;-)
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
ספורט גורו http://sportguru.co.il/

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>