חטיפי חלבון בטעם בננה וחמאת בוטנים

מתכון לחטיפי חלבון ביתי ללא אפיה (הכי פשוט שיש)

** כל התוכן המוצג באתר הנו באחריות הקורא בלבד ויש להתייעץ עם יועץ רפואי או/ו מדריך מוסמך לפני כל ביצוע תכנית אימונים/תזונה המוצגים באתר, הנהלת האתר אינה לוקחת אחריות על מעשי הגולשים ובאה לספק מידע בלבד **

חטיפי חלבון זה עסק לא זול,בפעם האחרונה מחיר חטיף אחד נע בין 18 ל25 שקלים. החטיפים האלה, אם בכלל אפשר לקרוא להם חטיף (הם בגודל של איזה שלושה חטיפי פסק זמן) מיועדים לאלה שמתאמנים ורוצים לקחת אתם ארוחת חלבון שלמה בתיק או כאלה שבאמת אין להם מספיק חלבון בתפריט האישי ומבינים שהם צריכים את זה.

אם אתם רוצים להכין חטיפי חלבון בבית, תדעו שני דברים -

  • העסק טיפלה דביק – אין את כל עניין העטיפה של החטיף בחנות והוא לא מיוצב אלא מגיע מעט יותר נוזלי, בטח בניסיונות הראשונים שלכם.
  • המחיר נמוך בהרבה, מה יהפוך את ההכנה והצריכה של החטיפים למשהו יותר נגיש.

מתכון להכנת חטיף חלבון ביתי ללא אפיה (הכי מהיר ופשוט)

אז יאללה מתחילים. יש לא מעט מתכונים להכנת החטיף, אישית ניסיתי שניים והגעתי למתכון הזה :

מצרכים להכנת חטיף החלבון:

  • 3 כוסות שיבול שועל
  • חצי כוס חמאת בוטנים
  • כוס חלב 1%
  • 4 סקופים של תוסף חלבון (אני משתמש בoptimum nutrition gold)
  • טיפלה קינמון לטעם
מצרכים להכנת חטיפי חלבון ביתיים

3 כוסות שיבול שועל, חצי כוס חמאת בוטנים(או שתי כפות גדושות) כוס חלב 1%, 4 סקופים של תוסף חלבון (אני משתמש בoptimum nutrition gold) , לטעם אפשר להוסיף קינמון,צימוקים, שקדים קצוצים, פתיתי שוקולד ומה שרק מעלים על הדעת

לא תאמינו מה עושים פה,

  • לוקחים את כל המוצרים, שופכים לתוך כלי ערבוב
  • מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת במרקם משחה אחיד
  • מעבירים לתבנית לתנור מרופדת ומשומנת
  • מכניסים למקפיא ל3-4 שעות עד שהכל מתייצב הכי טוב להשאיר ללילה ולקום בבוקר לשלב החיתוך
  • חותכים ל8 חתיכות שוות ועוטפים כל אחת בנייר נצמד (אל תנסו נייר כסף…)
  • מחזירים למקפיא ומעבירים אחד בבוקר למקרר בבית או בעבודה .
  • בתיאבון!!!!

בהכנה האחרונה שאותה צילמתי בנייד, הכנתי 6 מנות, ככה נראים שלבי ההכנה:

מרפדים תבנית אפיה בניילון נצמד

מרפדים תבנית אפייה בניילון נצמד ושופכים פנימה את הבלילה

מוסיפים קצת גרנולה לטעם ויופי

אפשר להוסיף ציפוי, מה שאתם אוהבים , אני הוספתי קצת גרנולה, להכניס למקפיא ל3-4 שעות

מוציאים את חטיפי החלבון מהתבנית

חטיפי חלבון בטעם בננה וחמאת בוטנים

חטיפי החלבון, ככה זה נראה, ללקק את האצבעות

מה קיבלנו?

אם עקבתם אחרי המתכון והכמויות, קבלתם 8 חטיפי חלבון שגם אם אתם מכינים אותם בפעם הראשונה, כל סיפור ההכנה ייקח לכם משהו כמו 15 דקות. מה מכיל כל חטיף (אם חתכתם ל8)? (לא ישבתי עם מחשבון בשביל זה, אבל אילו בערך המספרים)

  • 11 גר שומן (בעיקר מחמאת הבוטנים)
  • 26 גר' פחמימה (שיבולת שועל)
  • 21 גרם חלבון
  • 285 קלוריות

 רוצים עוד חלבון בחטיף?איך משפרים את החטיף?

  • קודם כל אפשר לחתוך למנות גדולות יותר ואז אנחנו מקבלים יותר חלבון לארוחה. הכנה של 6 חתיכות כאלה בשבוע בהחלט יכולות לסגור את הפינה.
  • הוספת עוד סקופ של תוף חלבון – אם אתם מוסיפים אבקת חלבון, תדאגו לשמוור את אחידות התעברות ע"י הוספת חלב וחמאת בוטנים.

באמת שזה המתכון הכי פשוט שיכול להיות, החלבון מובטח!!!

יאללה פנקו חזרה בשיתוף?

 

 

מתכון לחטיף חלבון ביתי
כמות 6
רוצים להכין חטיפי חלבון משלכם בבית? יש לנו מתכון נפלא לחטיף חלבון ללא אפייה, רק לערבב ולהכניס למקפיא ואתם מסודרים למנת חלבון
Write a review
הדפס מתכון
Prep Time
30 min
Total Time
30 min
Prep Time
30 min
Total Time
30 min
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Yields
6
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans Fat 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מצרכים
  1. 3 כוסות שיבול שועל
  2. חצי כוס חמאת בוטנים
  3. כוס חלב 1%
  4. 4 סקופים של תוסף חלבון (אני משתמש בoptimum nutrition gold)
  5. טיפלה קינמון לטעם
Instructions
  1. לוקחים את כל המוצרים, שופכים לתוך כלי ערבוב
  2. מערבבים היטב עד שנוצרת תערובת במרקם משחה אחיד
  3. מעבירים לתבנית לתנור מרופדת ומשומנת
  4. מכניסים למקפיא ל3-4 שעות עד שהכל מתייצב הכי טוב להשאיר ללילה ולקום בבוקר לשלב החיתוך
  5. חותכים ל8 חתיכות שוות ועוטפים כל אחת בנייר נצמד (אל תנסו נייר כסף…)
  6. מחזירים למקפיא ומעבירים אחד בבוקר למקרר בבית או בעבודה .
  7. בתיאבון!!!!
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
ספורט גורו http://sportguru.co.il/

20 comments

    • היי שגיא,
      אני שמח שאתה מבסוט ויצא לך טוב!
      שני דברים שיכולו לעזור לנו:
      1.אתה מוזמן לשלוח תמונות של החטיפים הבאים שאתה עושה.
      2.נשמח אם תפיץ את המתכון/אתר בפייסבוק או בכל דרך אחרת.
      תודה ובתאבון!

  1. roei

    אתה יכול להגיד כמה קלוריות חלבון ופחמימה יוצא בסופו של דבר בכל אחד משמונת החטיפים?

    • כתוב בסוף המתכון, אבל בכל מקרה מדובר בבערך:
      11 גר שומן (בעיקר מחמאת הבוטנים)
      26 גר' פחמימה (שיבולת שועל)
      21 גרם חלבון
      285 קלוריות
      תודה!

  2. חטיפי חלבון

    שאלה לי אלייך, מה מידת הרכות של חטיפי החלבון? אני מקווה שרך מספיק ולא שובר שיניים ;)

  3. בר

    הי החטיפים חייבים להשמר במקפיא ? או שאפשר לאחר החיתוך לשמור אותם במקרר לשבוע בערך

    • היי בר,
      הייתי ממליץ להכניס למקפיא ולהוציא החוצה אחד אחד למקרר לפי הדרישה שלך.
      בעיקרון העמילן שיש בשיבולת השועל צריך להחזיק את ה״גוש״ ביחד,אבל זה לא חטיף שהייתי לוקח בתיק להסתובב איתו בחוץ למשך היום.

      תודה!

  4. זיו

    לאחר חיטוב ממושך הייתי חייב איזה משהו עם הרבה חלבון ופחממה והייתי חיב לנסות. ויצא לי מעולה וגם טעים. ואפילו עושה את העבודה.

  5. איגור

    היי,

    האם החמאת בוטנים היא הכרחית , אם כן למה?

    ובמה אפשר להחליף אותי? (סירופ מייפל טבעי למשל ?)

    תודה רבה,

    איגור

    • היי איגור
      חמאת הבוטנים לא הכרחית, היות החטיף צריך להיות חצי קפוא כשאוכלים, תוכל להחליף בסירופ מייפל, אגב גם טחינה יכולה להתאים פה מאוד

      תהנה

להגיב על דן לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>