סלט מנגו וקינואה חגיגי

סלט מנגו וקינואה ברוטב ג'ינגר

** כל התוכן המוצג באתר הנו באחריות הקורא בלבד ויש להתייעץ עם יועץ רפואי או/ו מדריך מוסמך לפני כל ביצוע תכנית אימונים/תזונה המוצגים באתר, הנהלת האתר אינה לוקחת אחריות על מעשי הגולשים ובאה לספק מידע בלבד **

לא יצא לי טעום עדיין כזה סלט, אבל הרעיון מרגיש לי פגז! ללא ספק אני מתכוון לנסות אותו במהלך השבוע הקרוב (רק צריך להשיג מנגו…)

סלט מנגו וקינואה ברוטב ג'ינג'רהמצרכים לסלט מנגו וקינואה ברוטב ג'ינג'ר:

  •  כוס קינואה מוכנה לפי הוראות היצרן (איך מכינים קינואה)
  • שני פלפלים חריפים ירוקים קצוצים דק דק (למי שלא אוהב חריף, שישכח מזה)
  • חצי כוס קוסברה קצוצה
  • חצי כוס עלי מנטה או נענה קצוצים
  • חצי בצל אדום חתוך לקשתות.
  • כף זרעי שומר
  • חצי רימון
  • שתי כפות שמן זית.
  • מנגו מקולף (אני אוהב לאכול את המנגו עם הקליפה) ופרוס לרצועות גדולות.

שלבי ההכנה לסלט מנגו עם קינואה ברוטב ג'ינג'ר:

  • צורבים עם פלחי המנגו על מחבת פסים, מעט שמן זית וזרעי השומר. טגנו 3-4 דקות מכל צד.
  • ערבבו בינתיים את כל המצרכים למעט המנגו.
  • להכנת הרוטב  – ערבבו יחד  כף ג'ינג'ר קצוץ טרי. כף וינגרט, מעט תבלין צ'ילי, כף דבש,כף שמן זית, מלח ופלפל.
  • לפני הוספת הרוטב , הוסיפו לסלט את המנגו ואת גרעיני הרימון. מוסיפים את הרוטב.

 

בתיאבון!!!

תמונה ומתכון מעת body

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>