ביצה-עלומה-ויוגורט

** כל התוכן המוצג באתר הנו באחריות הקורא בלבד ויש להתייעץ עם יועץ רפואי או/ו מדריך מוסמך לפני כל ביצוע תכנית אימונים/תזונה המוצגים באתר, הנהלת האתר אינה לוקחת אחריות על מעשי הגולשים ובאה לספק מידע בלבד **

הפעם הבאנו לכם מנה אדירה לארוחת הבוקר שלכם,יש כאן אלמנט טיפלה קשה בהכנת הביצה העלומה, אבל אחרי שמכינים פעם אחת, זה הופך לתענוג של ביצה! (למי שעוד לא התנסה בהכנת ביצה עלומה, יש לנו מדריך קטן למטה).

המצרכים למנת ביצים עלומות במרק יוגורט:ביצה-עלומה-ויוגורט

  • שתי ביצים
  • שתי שיני שום כתוש
  • 100 גרם יוגורט יווני
  • שתי כפות שמן זית
  • כף חמאה
  • פלפל חריף חתוך דק
  • שתי כפות חוצץ (להכנת הביצים העלומות)

מכינים את המנה:

  • מערבבים את היוגורט עם השום וכף שמן זית
  • ממיסים את החמאה עד לגוון חום בהיר ומוסיפים את הפלפל החריף.
  • מוסיפים כף שמן זית ומניחים בצד.
  • מכינים את הביצים העלומות.

איך מגישים ביצים עלומות במרק יוגורט:

  • מוזגים את היוגורט על כל מרכיביו לקערת הגשה אישית.
  • מניחים מעל את הביצים העלומות.
  • ממוסיפים מלח ותבלינים לפי הטעם.

איך מכינים ביצה עלומה?

  • מביאים סיר מים בינוני לרתיחה
  • מוסיפים שתיים שלוש כפות חומץ (תפוחים או בן יין)
  • מערבבים את המים בסיר ליצירת מערבולת מים בסיר
  • מוזגים בעדינות את הביצה
  • מוציאים את הביצה אחרי כ3 דקות
  • בכל פעם מכינים ביצה אחת


בתיאבון!

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>