sushi2

** כל התוכן המוצג באתר הנו באחריות הקורא בלבד ויש להתייעץ עם יועץ רפואי או/ו מדריך מוסמך לפני כל ביצוע תכנית אימונים/תזונה המוצגים באתר, הנהלת האתר אינה לוקחת אחריות על מעשי הגולשים ובאה לספק מידע בלבד **

מר וגברת לי, אווירה אסיאתית במרכז תל אביב

אני לא יודע מה אתם עושים כשאתם במסה, אבל בכל פעם שאני יוצא למסעדה, אני חייב לאכול איזה מזה גדול, אז בתקופות האלה, שוסי זו לא המנה הפופולרית אצלי. בכל מקרה השבוע הלכנו לבקר במקום מקסים, מסעדת מר וגברת לי.

sushi2מכירים את התחושה הזאת שאתם מתים מרעב ובא לכם לטרוף סושי, לרדת על סשימי, לאכול מוקפץ או כל אוכל אסיאתי אחר? מכירים את התחושה שבא לכם אוכל שמקורו במזרח הרחוק אבל באווירה קצת אחרת? אז לפני שאתם פוקדים שוב את מסעדת הסושי הקרובה והמוכרת, או לפני שאתם מרימים את הטלפון ומבצעים משלוח לביתכם, אולי כדאי שתבדקו את מסעדת מר וגברת לי התל אביבית. מסעדת מיסטר אנד מיסיס לי היא מסעדה ביתית בסגנון אסיאתי של השף שאול בן אדרת. המסעדה ממוקמת במתחם G, ברחוב ניסים אלוני בתל אביב, ממש מול מסעדת "התרנגול הכחול", שגם היא בבעלותו של אדרת.   

מה בתפריט?

מסעדת מר וגברת לי מגישה תפריט על טהרת האוכל האסיאתי, ומתמחה בעיקר באוכל רחוב המוגש בתאילנד, סין ווייטנם. למנות ראשונות תוכלו לבחור מבין מבחר מרקים וסלטים בסגנון אסיאתי, ספרינג רול ממולא בפירות ים או בבשר, אגרול, שרימפס או שיפודי כבד אווז. למנה עיקרית תוכלו לבחור מבין מגוון רחב של מאכלים מוקפצים בווק או מאודים, בשרים בסגנון אסיאתי, נודלסים ועוד. גולת הכותרת של המסעדה היא תפריט הסושי והסשימי המיוחד והמהודר, המכיל מגוון רחב של סוגי רולים שונים אשר משתנים בהתאם ליום בשבוע. על המטבח מפקח השף אלכס ניקולסקי, אשר למד והתמחה באופן עצמאי ביצירת רולים של סושי וסשימי מיוחדים, המכילים שילובים בלתי רגילים, ומעוצבים בצורה מגונדרת להפליא. כמובן, שלמנות אחרונות תוכלו לבחור מבין מגוון רחב של קינוחים, גם הם, איך לא, בסגנון אסיאתי, אשר משלבים את מיטב פירות העונה. המסעדה מגישה מנות עסקיות לאורך כל ימות השבוע, כאשר בשישי שבת, מתחלף התפריט והופך לתפריט חגיגי ומיוחד.     

במה שונה מר וגברת לי ממסעדות אסיאתיות אחרות?

sushi1אתם וודאי שואלים את עצמכם במה שונה מסעדת מיסטר אנד מיסיס לי ממסעדות אסיאתיות אחרות. הנה כמה פרמטרים אשר יסבירו לכם מדוע המסעדה ייחודית:   

  • האווירה והעיצוב: המסעדה כולה מחולקת לשני חלקים עיקריים: חלק פנימי אשר מקושט כולו בסגנון המזרח הרחוק, כאשר ברחבי המסעדה מפוזרים בודהות מסוגים שונים, ובמרכז החלל עומד בר משקאות פנימי, והחלק החיצוני, או "המרפסת" אשר מעוצב בסגנון זרוק ומיוחד, ממנו נשקף הנוף הטיפוסי של תל אביב. הכניסה אל המקום מיד זורקת את המבקר לעולם שכולו במזרח, ומכניסה אותו לחוויה מיוחדת במינה.
  • השירות: הצוות של המסעדה דואג להעניק ללקוח שירות מקצועי ואדיב. המנות מוגשות במהירות, הצוות נענה לכל בקשת הלקוח עד הפרט האחרון, והמלצרים מכירים היטב את המנות בתפריט, ויודעים להמליץ ללקוחות על מנות מיוחדות, על פי פרמטרים מסוימים של טעם.  
  • האוכל: לבסוף, אמנם המסעדה מגישה אוכל רחוב אסיאתי, אך התפריט משלב בתוכו גם נגיעות של מטבח תל אביבי טיפוסי, מה שהופך את המאכלים למיוחדים ומעניינים.  

אנחנו ממש נהיננו, אם אתם מבקרים במקום, ספרו לנו!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>